Kanon stemning for en god sag

Jazz, hipster, chili con carne, kaffe og kokostoppe var bare nogle af elementerne, der skabte loungestemning og et overskud på foreløbig 8.500 kr til Claus Meyers Melting Pot her på Madakademiet i går eftermiddags.
Opgaven til Eventlinien lød: Find et godt formål og lav et støttearrangement.

Eleverne valgte to. 28. februar leverede de sandwich til 600 børn fra københavnske skoler, der fik en kulturoplevelse i DRs koncertsal. Et arrangement arrangeret af Barndrømmen.
Derefter blev kræfterne brugt på et event til fordel for Claus Meyer og IBIS Melting Pot - et madprojekt i Bolivia for fattige unge, der kan få en maduddannelse.
 
To bands stillede op til fordel for det gode formål: Krumme Lanke og Rune Kuda og Hel cigar

Der var aktion med flotte donationer fra Lakrids by Bülow, A.C Perchs thehandel, Restaurant Barbarellah og Meyerfood. Der var også gavekort på hjemmelavede lækkerier som eleverne laver på bestilling.
Salget af elevernes hjemmelavede karry, æble- og blommechutney samt orangemarmelade gik også som varmt brød.
Restlageret sælger vi forsat til fordel for Melting Pot, så kommer du forbi Madakademiet så kig op og køb lidt lækkerier (inden påske eller så længe lager haves).Kommentarer

Dine oplysninger

Kommentarer
  1. Husk mine personlige oplysninger
  2. Underret mig om opfølgende kommentarer


Få mere info om, hvad der sker på Madakademiet, invitationer til events, opskrifter og lign. - meld dig til vores nyhedsbrev, der udkommer 4-6 gange årligt.